Ο ήλιος στο πάτωμα

[ παρουσίαση ]

Η Άντζελα Ζιούτη παρουσιάζει το βιβλίο της «Ο ήλιος στο πάτωμα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΦΕΡΕΝΙΚΗ, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010, στις 20.30, στο café του Βιβλιοπωλείου IANOS (Σταδίου 24).

Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Δημήτρης Καρατζιάς και Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη.

Προλογίζει η ηθοποιός και δημοτική σύμβουλος του δήμου Αθηναίων Μαρία Τζομπανάκη.

Είσοδος ελεύθερη

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«Υπάρχουν πράγματα, για τα οποία δεν θέλω να μιλώ. Παραδείγματος χάρη, για όσα συνέβησαν εκείνο το χειμωνιάτικο απόγευμα. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς του είπα, νομίζω στην αρχή λογοφέραμε, καθόμουν μόλις τρεις σπιθαμές αντίκρυ του και τον παρατηρούσα, με την αλαφρά τσάκιση του σακακιού του και το επίμονο βλέμμα του να με τρυπάει σαν βελόνα. Μετά από λίγο στήριξε το μέτωπό του με το χέρι του και βγήκε από το διαμέρισμα. Εγώ έμεινα εκεί, δίχως λέξη, δίχως έναν ψίθυρο, να κοιτώ τον αντικατοπτρισμό του στο κλειστό παράθυρο ακουμπώντας με τα γυμνά μου πέλματα το γυαλισμένο μάρμαρο του πατώματος».


Μια γυναίκα. Ένας γάμος. Ένα εκκωφαντικό διαζύγιο. Μια σπουδαία επαγγελματική ευκαιρία. Μια παθιασμένη σχέση. Μια ανατριχιαστική προφητεία. Σε αυτό το εντυπωσιακό πρώτο της μυθιστόρημα η Άντζελα Ζιούτη μας προσφέρει μια μοναδική ιστορία για την άνιση αναμέτρηση ανάμεσα στη μοίρα και τη θέληση.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Αγγέλα Ζιούτη γεννήθηκε το 1968 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών στο ΑΠΘ. Σήμερα εργάζεται ως στέλεχος σε γνωστή εταιρεία του κλάδου των υπηρεσιών.

Έχει γράψει τα: «Ο θεός κατοικεί σε ουρανοξύστη», εκδόσεις Παρατηρητής, 1999 και «Η αρχιτεκτονική των σιωπηλών ημερών», εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, 2003.
___________________________________
Άντζελα Ζιούτη: "Ο ήλιος στο πάτωμα"

ISBN 978-960-795-285-1 - σελ. 160 - τιμή 10,00 ευρώ - έκδοση Δεκεμβρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...