Μετά θάνατον

[ παρουσίαση ]

Με τέτοιους φίλους από το παρελθόν, τι να τους κάνεις τους εχθρούς; Αυτό αναρωτιέται ο αστυνόμος Edward Newson, καθώς αναζητά στο Ίντερνετ τις παλιές του φιλενάδες.

Ο αστυνόμος δεν είναι ο μοναδικός απόφοιτος της τάξης του '86 που ανασκαλεύει τις στάχτες του παρελθόντος. Καθώς η παλιά του τάξη συγκεντρώνεται ξανά, αυτή τη φορά στον κυβερνοχώρο, τα χρόνια περνούν και οι παλιές έχθρες και τα πάθη ξαναφουντώνουν.

Παράλληλα, στην πραγματική ζωή, η καθημερινότητα του Newson είναι εξίσου περίπλοκη. Είναι κρυφά ερωτευμένος με τη βοηθό του, Νατάσα, ενώ σταθερά αποτυγχάνει να διαλευκάνει μια σειρά μυστηριωδών και φρικιαστικών φόνων. Όταν οι παλιοί συμμαθητές οργανώνουν μια επανένωση, η ιστορία επαναλαμβάνεται και το παρελθόν συγκρούεται μετωπικά με το παρόν. Μετά από αυτή τη συνάντηση, κανείς δε θα είναι ο ίδιος.

Ένα θρίλερ γεμάτο αγωνία αλλά και κωμικές ανατροπές.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Πέρα από τη δουλειά του στην stand-up comedy, η τηλεοπτική ενασχόληση του Μπεν Έλτον περιλαμβάνει τις πασίγνωστες σειρές "The Young Ones", "Blackadder" και "The Thin Blue Line".

Έχει γράψει τρία επιτυχημένα θεατρικά έργα που ανέβηκαν στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου και ένα μιούζικαλ "The Beautiful Game" μαζί με τον Andrew Lloyd Webber. Είναι επίσης ο συγγραφέας μιας σειράς από νουβέλες που σημείωσαν εξαιρετικές πωλήσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται το "Popcorn", που τιμήθηκε με το Crime Writer s Association Golden Dagger Award, καθώς και οι τίτλοι "Black from the Past" και "Inconceivable".

Τον περασμένο χρόνο έγραψε και σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, "Maybe Baby", που εξασφάλισε δικαιώματα διανομής σε διεθνή κλίμακα και πρόκειται να προβληθεί στις ΗΠΑ το φετινό φθινόπωρο.

Αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται την κινηματογραφική προσαρμογή του "Popcorn" με τον Ridley Scott και ετοιμάζει ένα νέο θεατρικό μιούζικαλ με τους Queen. Ο Μπεν Έλτον ζει στο Λονδίνο με τη γυναίκα του Σόφι και τα τρία τους παιδιά.

Άλλα έργα του είναι: "Stark", "Gridlock", "This other Eden", "Popcorn", "Blast from the past" κ.ά.
_______________________________
Μπεν Έλτον (Ben Elton): "Μετά θάνατον"

ISBN 960-438-027-3 - σελ. 356 - τιμή 17,16 ευρώ - έκδοση Μαρτίου 2006

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...