Ο φαντασμένος Γάλλος παπαγάλος

[ παρουσίαση ]

Το κατάστημα κατοικίδιων ζώων «Η Κιβωτός της Εκάλης» πάει πρίμα. Όλα τα ζώα συνυπάρχουν αρμονικά κι αγαπημένα μέχρι την εμφάνιση ενός Γάλλου παπαγάλου, που με την υπεροψία του θα σπείρει ανέμους!

Δε θα αργήσει όμως η στιγμή που θα θερίσει τις θύελλες, όταν ένας γάτος Αγκύρας θα νιαουρίσει αλήθειες που θα κόψουν τη φόρα του φαντασμένου Φρανσουά. Οι αρετές της ειλικρίνειας και της ταπεινότητας είναι τα μαθήματα ζωής που θα δώσουν τα υπόλοιπα ζώα στον παπαγάλο. Εκείνος όμως θα πάρει το μάθημά του ή θα μείνει μετεξεταστέος;

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ιωάννα Μπουλντούμη μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Σπούδασε Επικοινωνία και Διοίκηση Επιχειρήσεων κι έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες και κοινωνικούς φορείς, αλλά κι ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Αυτό που της αρέσει όμως πραγματικά είναι να διαβάζει και να γράφει· επίσης, να μιλάει με τα παιδιά ή απλά να τα ακούει. Γι’ αυτό κι από το 1999 γράφει στην παιδική εφημερίδα Ερευνητές της Καθημερινής. Και τώρα πια γράφει και βιβλία. Κι
είναι πολύ ευτυχισμένη γι’ αυτό…

Το Δεκέμβριο του 2009 κέρδισε το Β' Βραβείο Παραμυθιού από την
Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ετοιμάζεται και το βιβλίο της ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΕΛΟΚ.
___________________________________
Ιωάννα Μπουλντούμη: "Ο φαντασμένος Γάλλος παπαγάλος"

ISBN 978-960-453-743-3 - σελ. 56 - τιμή 6,60 ευρώ - έκδοση 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...