Το αλβανικό έπος 1940-1941

Με αφορμή την επέτειο του Ιστορικού ΟΧΙ, οι Εκδόσεις Ιωλκός σάς προσφέρουν το βιβλίο - λεύκωμα «Το Αλβανικό Έπος 1940-41» με πλούσιο ιστορικό φωτογραφικό υλικό και κείμενα των Κ. Παλαμά, Α. Σικελιανού, Ο. Ελύτη, Τ. Αθανασιάδη, Τ. Αγρα, Π. Κανελλόπουλου, κ.ά.

Η ιστορία του 1940-41 μέσα από σπάνιες φωτογραφίες. Σ’ ένα πολύ καλαίσθητο Λεύκωμα (καλλιτεχνική βιβλιοδεσία πανόδετη με κουβερτούρα), περνά κινηματογραφικά το νεότερο θαύμα των Ελλήνων. Οι πολύτιμες φωτογραφίες προέρχονται από το αρχείο του αείμνηστου συγγραφέα Κούλη Ζαμπαθά.

Ο Γιάννης Κορίδης τις ταξινόμησε και τις διάνθισε με κείμενα δικά του και με άλλες μαρτυρίες των πρωταγωνιστών του ιστορικού ΟΧΙ: πολιτικών, στρατιωτικών, συγγραφέων και δημοσιογράφων.

Στα Προλεγόμενα του σπάνιου Λευκώματος ο Γ. Κορίδης κάνει μια ενδιαφέρουσα, κατατοπιστική αναφορά στα προ και μετά του πολέμου γεγονότα. Πρόκειται για βιβλίο συλλεκτικό, σπάνιας ιστορικής αξίας.

Η τιμή του βιβλίου-λευκώματος είναι 70,00 ευρώ με ΦΠΑ. Πρόκειται για καλαίσθητη έκδοση με καλλιτεχνική βιβλιοδεσία (χοντρό κάλυμμα) σε σχήμα 29x23 εκ. που αποτελείται από 110 ολοσέλιδες ιστορικές φωτογραφίες και κείμενα γνωστών Ελλήνων δημιουργών.

Με την αγορά κάθε αντιτύπου δώρο τα 4 βιβλία της σειράς «Τα ωραιότερα δημοτικά τραγούδια» αξίας 34,70 ευρώ.

Η αποστολή του βιβλίου (2 - 4 εργάσιμες ημέρες) γίνεται με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ στη διεύθυνσή σας χωρίς να χρεώνεστε τα έξοδα αποστολής.


Επίσης, σας ενημερώνουμε, ότι είναι εφικτή η πώλησή του και με Δελτίο Αποστολής - Τιμολόγιο στα στοιχεία σας.

Μπορείτε να τα αποκτήσετε από εδώ.
_______________________________
Γιάννης Κορίδης: "Το αλβανικό έπος 1940-1941"

ISBN 960-426-324-2 - σελ. 208 - τιμή 70,00 ευρώ - έκδοση 2003

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...