Απαγωγή

[παρουσίαση ]

Συνέβη έτσι απλά. Με απήγαγε από ένα αεροδρόμιο. Με πήρε μακριά από ό,τι ήξερα, από ό,τι είχα συνηθίσει. Με πήρε μαζί του στην έρημο και στη ζέστη, στη βρομιά και στον κίνδυνο. Και περίμενε από μένα να τον αγαπήσω. Αυτή είναι η ιστορία μου. Ένα γράμμα από το πουθενά, για τον απαγωγέα μου.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Λούσι Κρίστοφερ γεννήθηκε στην Ουαλία αλλά μεγάλωσε στην Αυστραλία όπου έζησε μέχρι να τελειώσει το πανεπιστήμιο. Ως παιδί της άρεσε πολύ να κάνει κατασκήνωση στην Αυστραλέζικη φύση και να εξερευνά το κατάφυτο ρέμα πίσω από το σπίτι της. Ακόμα και σήμερα παραμένει γοητευμένη από την άγρια φύση της Αυστραλίας. Σήμερα ζει στην Αγγλία.

Έχει πάρει μεταπτυχιακό δίπλωμα με διάκριση από το Πανεπιστήμιο Μπαθ Σπα στη δημιουργική γραφή ενώ εκπονεί σήμερα τη διδακτορική της διατριβή. Η ΑΠΑΓΩΓΗ, το πρώτο της μυθιστόρημα, γράφτηκε ως μέρος της διδακτορικής της έρευνας ενώ βρέθηκε υποψήφιο για τα βραβεία 2010 Book of the Year by the Children's Book Council of Australia, Branford Boase, και Carnegie Medal. Τα δικαιώματα του έχουν πουληθεί σε 10 χώρες.
____________________________________
Λούσι Κρίστοφερ: "Απαγωγή"

ISBN 978-960-453-751-8 - σελ. 360 - έκδοση Οκτωβρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...