Διαβάστε 10 φορές Γρηγορότερα - Παγκόσμια Μέθοδος Φωτοανάγνωσης


Αν το διάβασμα αποτελεί τρόπο ζωής, αν αισθάνεστε ότι µε τους σύγχρονους ρυθμούς δεν προλαβαίνετε να «ρουφήξετε» όσα βιβλία λαχταράτε, αν οι προθεσμίες στη δουλειά λήγουν και μετά βίας καταφέρνετε να τις προλάβετε, τότε ήρθε η ώρα να αναζητήσετε νέους τρόπους και μεθόδους ανάγνωσης.

Η μέθοδος της φωτοανάγνωσης είναι η νέα πρωτοποριακή μέθοδος που προσφέρει τις λύσεις για γρήγορο διάβασμα και άμεση αφομοίωση των πληροφοριών. Χάρη σ’ αυτή τη μέθοδο, πολλοί άνθρωποι βρήκαν τους τρόπους να ξεπερνούν τις δυσκολίες στη δουλειά, τις εξετάσεις και τη ζωή...

«Αν διαβάζεις πιο αργά απ’ ό,τι θα ήθελες, σκέψου σοβαρά την πιθανότητα να μάθεις πώς μπορείς να αυξήσεις όχι µόνο την ταχύτητά σου στο διάβασμα, αλλά και την ταχύτητα µε την οποία αφομοιώνεις τις πληροφορίες» - Jack Canfield, συγγραφέας των βιβλίων «Το κλειδί για το νόμο της έλξης, Βάλσαμο για την ψυχή» και συν-συγγραφέας του βιβλίου «Το μυστικό».

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Paul R. Scheele σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και έχει πλούσιο παρελθόν στον νευρογλωσσικό προγραμματισµό (NLP), την επιταχυνόμενη μάθηση και την προσυνειδητή επεξεργασία.

Επίσης, είναι συνιδρυτής της Learning Strategies Corporation, που είναι από τους πρώτους οργανισμούς ανάπτυξης αυτοβελτίωσης, εκπαίδευσης και προγραμμάτων που αφορούν στην καλή υγεία.
________________________________________
Paul R. Scheele: "Διαβάστε 10 φορές Γρηγορότερα - Παγκόσμια Μέθοδος Φωτοανάγνωσης"

ISBN 978-960-364-398-2 - σελ. 216 - τιμή 14,00 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...