Ο Μάγος

[ παρουσίαση ]

Πάουλο Κοέλο, ο παγκόσμιος άνθρωπος. Ο συγγραφέας που ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια αναγνώστες τον διάβασαν και αποδέχτηκαν τη σκέψη του, το έργο του, το όραμά του.

Ο "Μάγος" της ανθρώπινης ψυχής συζήτησε για τις αρετές της υπομονής, της καλοσύνης, της ευγένειας, της γενναιοδωρίας, της αυταπάρνησης και πάνω απ' όλα της συμπαντικής αγάπης.

Ο Πάουλο Κοέλο έβαλε τη ζωή του σε δοκιμασίες για να ανακαλύψει το υπέρτατο αγαθό της αυτογνωσίας και να αγγίξει την κάθαρση. Κρατάτε στα χέρια σας μια βιογραφία στην οποία ο Φερνάντο Μοράις περιγράφει με αναλυτικό τρόπο τη συναρπαστική, πολυτάραχη ζωή του Πάουλο.

Ο Φερνάντο πέρασε πολλά χρόνια συζητώντας με το συγγραφέα και παίρνοντας συνεντεύξεις από όλους όσοι τον γνώρισαν. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι ο δρόμος της ψυχής, ο ιερός δρόμος του Αγίου Ιακώβου της Κομποστέλα.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Φερνάντο Μοράις, βραβευμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας, γεννήθηκε στη Μίνας Ζεράις της Βραζιλίας το 1946 και είναι ένας από τους πιο καθιερωμένους σύγχρονους βιογράφους της Λατινικής Αμερικής.

Έχει βραβευτεί τρεις φορές με το σημαντικό βραβείο Esso και τέσσερις με το βραβείο δημοσιογραφίας του εκδοτικού οίκου April. Υπήρξε μέλος του Κοινοβουλίου της Βραζιλίας για οκτώ χρόνια και Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού (1988-1991) και Παιδείας (1991 -1993) στην Πολιτεία του Σάο Πάολο.

Τα έργα του έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 2 εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε 19 χώρες.
__________________________________________
Φερνάντο Μοράις: "Ο Μάγος"

ISBN 978-960-14-2184-1 - σελ. 720 - τιμή 19,50 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...