Ο παλιάτσος και η Άνιμα

[ παρουσίαση ]

Ο άνθρωπος που κάνει ψυχοθεραπεία μπορεί να νικάει παλιούς τρόμους και να κερδίζει αυτοπεποίθηση και ωριμότητα, όμως δεν μεταμορφώνεται απαραίτητα σε έναν ωραίο, αγνό, θετικό άνθρωπο. Ο θεραπευτής του μπορεί να τον γιατρέψει από τραύματά του, δεν μπορεί όμως να τον γιατρέψει απ΄ τα ελαττώματα του. Άλλο η ψυχολογική ασθένεια, κι άλλο η ηθική, η πνευματική ασθένεια. Διότι το φοβερό δώρο της ελευθερίας του ανθρώπου αφήνει στο άτομο το περιθώριο να μπορεί να επιλέξει και το κακό. .. Βασιζόμενη στην επιστήμη της ψυχολογίας, η πασίγνωστη συγγραφέας μας εισάγει στον κόσμο της ανθρώπινης ψυχολογίας και συμπεριφοράς, αναλύοντας θέματα όπως η ελευθερία του ατόμου να κάνει τις επιλογές του, το καλό και το κακό.

Ένα βιβλίο που θα διευρύνει την οπτική σας.

Διαβάστε επίσης της ιδίας: "Χορός μεταμφιεσμένων" , "Το χρονικό μιας μοιχείας" , "Αυτή η σκάλα δεν κατεβαίνει" , "Το φάντασμα της αξόδευτης αγάπης" , "Όταν ο Θεός πεθαίνει - Μια συζήτηση"

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Μάρω Βαμβουνάκη γεννήθηκε στα Χανιά, όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια. Από εννέα χρόνων ήρθε με την οικογένειά της στην Αθήνα. Σπούδασε νομικά και ψυχολογία.

Από το 1972 και για έντεκα χρόνια έζησε στη Ρόδο, όπου εργάστηκε ως συμβολαιογράφος. Σήμερα ζει στην Αθήνα.
____________________________________
Μάρω Βαμβουνάκη: "Ο παλιάτσος και η Άνιμα"

ISBN
978-960-453-129-5 - σελ. 304 - τιμή 15,07 ευρώ - έκδοση Οκτωβρίου 2006 (19η έκδοση, τελευταία ανατύπωση Φεβρουαρίου 2010 - 61η χιλιάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...