Για πάντα

[ παρουσίαση ]

Παντρεύτηκαν από τρελό έρωτα. Δεκαέξι χρόνια μετά, εκείνη ετοιμάζεται να τον εγκαταλείψει για έναν άλλο. Ωστόσο, μια απροσδόκητη πάθηση που απειλεί τη ζωή του συζύγου τούς φέρνει πάλι κοντά. Εκείνος σύντομα μαθαίνει ότι η διάγνωση ήταν λάθος.

Μα, αν θέλει να την κερδίσει, χρειάζεται χρόνο και... το θάνατο να τον παραμονεύει. Έτσι, την αφήνει να πιστεύει ότι έχει μόνο λίγους μήνες ζωής...

Έτσι κι αλλιώς, ο έρωτας χρειάζεται ημερομηνία λήξης για να λάμψει... "παντοτινά". Όπως και η ζωή. Επειδή θέλουμε "για πάντα" μόνο ό,τι είναι εφήμερο.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Άννα Αδριανού, κόρη του ηθοποιού Νίκου Βασταρδή, γεννήθηκε στην Αθήνα. Μεγάλωσε σ’ ένα περιβάλλον θεατρικό και λογοτεχνικό, που καθόρισε την ψυχοσύνθεση και τις επιλογές της. Φοίτησε στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και αμέσως πρωταγωνίστησε στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Το θέατρο ήταν η προτεραιότητά της για πολλά χρόνια και το υπηρέτησε παίζοντας σε έργα τόσο του κλασικού όσο και του σύγχρονου ρεπερτορίου.

Επίσης συμμετείχε σε πολλές εκπομπές λόγου στο κρατικό ραδιόφωνο και σε ιδιωτικούς σταθμούς, για τις οποίες έγραφε και τα κείμενα.

Κατά καιρούς έγραψε χρονογραφήματα που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Cosmopolitan, ενώ για ένα διάστημα διατηρούσε στήλη παρουσίασης βιβλίων στο περιοδικό Βιβλίο και Media.

Από το 1990, παράλληλα με το θέατρο, άρχισε να ασχολείται και με το σενάριο. Στο πλαίσιο αυτό έγραψε το σενάριο της ταινίας «Τράνζιτο» καθώς και πολλά σενάρια για τηλεταινίες. Το σενάριό της για την τηλεοπτική σειρά συνεχείας «Φιλενάδες» επιλέχτηκε και επιδοτήθηκε από το European Script Fund. Γυρίστηκε και προβλήθηκε από τον ANT1 την ίδια χρονιά.

Στη συνέχεια έγραψε τα σενάρια των τηλεοπτικών δραματικών σειρών «Επιθυμίες», «Όσο Υπάρχει Αγάπη», «Ζευγάρια», «Ευτυχισμένες Μέρες» και «Επαφή», όπου πρωταγωνιστούσε. Παράλληλα έχει γράψει και εκδώσει δύο βιβλία: την τετραλογία κόμικ Η Παράσταση που δεν Έγινε, το 1989, και το 2001 το ερωτικό παραμύθι Τα Μαγικά Δάκρυα του Έρωτα, στα οποία έκανε και την εικονογράφηση.

Το «Για Πάντα» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.
__________________________________________
Άννα Αδριανού: "Για πάντα"

ISBN 978-960-14-2169-8 - Αρ. σελίδων: 430 - τιμή 15,00 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...