Το σχολείο του φόβου - Η πρώτη δοκιμασία

[ παρουσίαση ]

Αγαπητέ υποψήφιε,

Με μεγάλη μου χαρά σάς πληροφορώ ότι η αίτησή σας για το θερινό κύκλο μαθημάτων στο Σχολείο του Φόβου έγινε δεκτή. Όπως ήδη γνωρίζετε, το Σχολείο του Φόβου είναι ένα εξαιρετικά ιδιότυπο ίδρυμα το οποίο, υπό τη διεύθυνση της απόμακρης κυρίας Ουέλινγκτον, σκοπό έχει να εξαλείψει τις φοβίες των παιδιών μέσω ανορθόδοξων μεθόδων.

Οι λιγοστοί γονείς, γιατροί, απόφοιτοι και εκπαιδευτικοί που γνωρίζουν την ύπαρξή μας διαφυλάσσουν τη μυστικότητά μας. Οι μαθητές μας επαφίενται στην εχεμύθεια των ανθρώπων αυτών. Εμείς συμβουλεύουμε θερμά όλους τους καινούργιους μαθητές και τις οικογένειές τους να συζητούν για το Σχολείο του Φόβου αποκλειστικά και μόνο μέσα στα όρια της οικίας τους, με την τηλεόραση να παίζει, τη βρύση να τρέχει και το σκύλο να γαβγίζει.

«Ένα ευφυές και περιπετειώδες μυθιστόρημα, με έντονο σασπένς και πολύ γέλιο. Το τέλος είναι το ίδιο έξυπνο όσο και η αρχική ιδέα της ιστορίας, ενώ αποδεικνύει ότι, παρά τις φοβίες που μπορεί να έχουμε, κατορθώνουμε πολλά πράγματα όταν τις αντιμετωπίζουμε ευθέως.» - PUBLISHERS WEEKLY

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Γκίτι Ντανεσβάρι γεννήθηκε στο Λος Άντζελες από Ιρανό πατέρα και Αμερικανίδα μητέρα. Έχει εργαστεί στο χώρο του κινηματογράφου και έχει γράψει ένα μυθιστόρημα για ενηλίκους.

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ είναι το πρώτο της βιβλίο για παιδιά, και η Γκίτι το εμπνεύστηκε από τις αμέτρητες φοβίες που είχε η ίδια ως παιδί για τις αράχνες, τα ασανσέρ και τις τουαλέτες χωρίς παράθυρα. Η συγγραφέας πάντα ήλπιζε ότι μια μέρα αυτές οι φοβίες θα τη βοηθούσαν, και τελικά όντως το έκαναν.

Τα δικαιώματα του βιβλίου έχουν πουληθεί σε δέκα χώρες, ενώ πρόκειται να γυριστεί κινηματογραφική ταινία από τη Warner Bros. Από τις εκδόσεις Ψυχογιός ετοιμάζεται και το επόμενο βιβλίο της σειράς.
__________________________________________
Γκίτι Ντανεσβάρι: "Το σχολείο του φόβου - Η πρώτη δοκιμασία" - Μετάφραση: Ράνια Μπουμπουρή

ISBN 978-960-453-683-2 - σελ. 360 - τιμή 14,40 ευρώ - σειρά: Μικρή Πυξίδα (από 10 ετών) - Πρώτη έκδοση: Φεβρουάριος 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...