Το ξύπνημα

Ο σερίφης Μάθιου, περνώντας δύσκολα παιδικά χρόνια, αποφάσισε να προχωρήσει μπροστά και να αφήσει το άσχημο παιδικό του παρελθόν. Μεγαλώνοντας έκανε οικογένεια και θέλησε να την κρατήσει μακριά από την κακία και την βρωμιά της πόλης. Κάτι που δεν είχε κάνει ο δικός του πατέρας.

Στην μικρή επαρχιακή πόλη που ζήτησε να πάρει μετάθεση ανακάλυψε, στην πορεία, τρομερά μυστικά που την καθιστούσαν πιο επικίνδυνη από οτιδήποτε άλλο είχε δει στην ζωή του.

Αποφασισμένος να ανακαλύψει όλη την αλήθεια γίνεται μέρος ενός ασταμάτητου παιχνιδιού το οποίο είναι γεμάτο τρόμο και φρίκη.

Θα καταφέρει να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένεια του; Τι κοινό έχει το φρικτό μυστικό της μικρής επαρχιακής πόλης με το άσχημο παιδικό του παρελθόν; Μια ιστορία τρόμου και φαντασίας που θα σας κρατήσει καθηλωμένους μέχρι  τέλους.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα  

Ο Μάριος Καρακατσάνης γεννήθηκε το 1978 στον Πειραιά.

Ανήσυχος από μικρό παιδί, πάντα τον έλκυε το παράξενο, το ανεξήγητο και το μεταφυσικό. Από πολύ νεαρή ηλικία του άρεσε να βλέπει ταινίες τρόμου, να ασχολείται με την ταχυδακτυλουργία και να γράφει ποιήματα.

Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε το πρώτο του έργο το οποίο ήταν μια ανέκδοτη ποιητική συλλογή, όπου μέσα από τα γραπτά του περιέγραφε με το δικό του πάντα προσωπικό στυλ τις σκέψεις, τις ανησυχίες, την αγωνία του αλλά και τις προσωπικές του εμπειρίες είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες.

Μεγαλώνοντας και μη σταματώντας ποτέ να γράφει κατάφερε όχι μόνο να περιορίσει σημαντικά την δυσλεξία που έχει αλλά και να την εκμεταλλευτεί.

Όλες αυτές τις εικόνες που είχε μέσα στο μυαλό του τις μετέφερε όσο μπορούσε στον δύσκολο για αυτόν γραπτό λόγο. Η "Συμφωνία" είναι το πρώτο του επίσημα δημοσιευμένο έργο.

Επίσης είναι και ο δημιουργός του site www.esperos-paranormal.com το οποίο έχει αναγνωριστεί από τον κόσμο λόγο της ελεύθερης και ανεξάρτητης πορείας που ακολουθεί, κάτι που χαρακτηρίζει εξάλλου και τον ίδιο.
_____________________
Μάριος Καρακατσάνης: "Το ξύπνημα"


ISBN 6185015587, σελ. 400, έκδοση 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...