Το Φτερό του Δεινόσαυρου

Δομημένο πάνω σε βαθιά ανθρώπινους χαρακτήρες που κινούνται στο συναρπαστικό σκηνικό αρχέγονων επιστημονικών μυστηρίων, το "Το Φτερό του Δεινόσαυρου" κατέκτησε αναγνώστες και κριτικούς σε όλο τον κόσμο και κέρδισε το βραβείο καλύτερου αστυνομικού μυθιστορήματος στη Δανία, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε.

Ένα κλασικό σκανδιναβικό θρίλερ, σκοτεινό, αγωνιώδες, γεμάτο μυστήριο και ανατροπές, που κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο ως την τελευταία σελίδα.

Δεκαπέντε μόλις μέρες χωρίζουν την Άννα Μπέλα Νορ από την παρουσίαση της διπλωματικής της, όταν ο επιβλέπων καθηγητής της, διάσημος βιολόγος με εξέχουσα θέση στη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα δόκτωρ Λαρς Χέλαντ, βρίσκεται νεκρός στο γραφείο του στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, με ένα αντίγραφο της διπλωματικής της στα πόδια του…

Η νεαρή γυναίκα θα βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας, αλλά και σε μια δίνη προσωπικών αποκαλύψεων, που μοιάζουν να πυροδοτήθηκαν από το θάνατο του καθηγητή.
 
Η Άννα θα αναλάβει η ίδια να εξιχνιάσει το μυστήριο του εγκλήματος, αλλά και τα μυστήρια που εμφανίζονται καταιγιστικά στην ιδιωτική της ζωή.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Σίσελ Γιο Γκασάν γεννήθηκε το 1973 στη Δανία. Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης.

Έκανε την εμφάνισή της στο χώρο της λογοτεχνίας στα είκοσι δύο της χρόνια με το μυθιστόρημα Kissing in August, που την καθιέρωσε αμέσως ως πολλά υποσχόμενη νέα συγγραφέα.

Με την κυκλοφορία του μυθιστορήματος Το Φτερό του Δεινόσαυρου καταξιώθηκε παγκόσμια στο χώρο του ψυχολογικού θρίλερ, κυκλοφορώντας σε πολλές γλώσσες.

Η Σίσελ Γιο Γκασάν θεωρείται από τις σπουδαιότερες νέες συγγραφείς της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας, συνδέοντας μοναδικά στα έργα της στοιχεία θρίλερ με επιστημονικά δεδομένα, συνδυάζοντάς τα με ένα ιδιαίτερο στιλ με τις δραματικές ανατροπές της καθημερινής ζωής.

Ζει στο Βερολίνο με την κόρη της.
_______________________
Σίσελ Γιο Γκασάν: "Το Φτερό του Δεινόσαυρου" 
 
ISBN 978-960-142-789-8, σελ. 576, τιμή 13,41 ευρώ, έκδοση 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...